Конър Макгрегър може и да е доказал, че е много успешен

...
Конър Макгрегър може и да е доказал, че е много успешен
Коментари Харесай

Конър Макгрегър дебютира в киното

Конър Макгрегър може и да е потвърдил, че е доста сполучлив в осмоъгълника, само че не съумя да направи същото и на кръга, когато преди няколко години в зрелищен мач загуби от Флойд Мейуедър.

Което потвърждава, че Макгрегър въпреки всичко има някакви предели. Той обаче е твърдо решен да ни убеди в тъкмо противоположното. От Deadline разбираме, че ММА боецът ще направи актьорския си дебют за огромно студио.

Той ще взе участие в римейк на екшъна от 80-те години на предишния век Road House. По-интересното е, че актьорският състав на кино лентата е много впечатляващ. Главната роля в него е взета от Джейк Джиленхол, а измежду останалите имена личат тези на Даниела Мелчиър и Били Магнусен.

Филмът ще бъде продукция на Amazon Prime Video и фотосите се чака да стартират още този месец в Доминиканската република. Към момента не е ясно каква ще бъде ролята на Конър Макгрегър, само че източници настояват, че той няма да изиграе себе си, а персонаж.

Всъщност, присъединението му към Road House е много огромна победа за Холивуд, тъй като от много време огромните студиа се пробват да го вкарат в някой от филмите си. Но той не желае просто да скочи в каквото и да е предизвикателство.

Когато е схванал, че Amazon имат интерес към него, е решил да изгледа истинския филм. Той му е харесал, а и му е допаднала концепцията накъде ще се развие историята в римейка. В новата версия на Road House би трябвало да забележим по какъв начин някогашен войник от UFC (Джиленхол) приема нова работа.

Той би трябвало още веднъж да изкарва прехраната си с пердах във Флорида, само че бързо схваща, че не всичко е такова, каквото наподобява в този привидно съвършен парадайс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР